-.-

Jag vet inte, är det tur eller oturs dag idag? Är det något speciellt med den här dagen? 
Mitt i mitt pluggande idag så höll batteriet i datorn på att ta slut, jag sprang och hämtade laddaren, som har gått sönder. Skit bra ! Hämtar den andra datorn för att fortsätta skriva på den, då kommer jag på att det finns inget skrivprogram till den. Så det går inte att skriva dokument på den. Så jag fick skriva de sista 13 frågorna för hand... 
Nu hade jag tänkte plugga hela helgen, men så blev jag bokad på jobb. Det är ju tur, för pengar behöver man ju alltid. Men samtidigt lite otur för jag känner ju att jag hade behövt plugga egentligen. 
Syrran är här och hälsar på sen i onsdags, när vi hade bytt vindrutetorkare på hennes bil så insåg vi att bilen var stendöd. Och eftersom det är en disel bil och jag har en bensinbil kunde inte jag hjälpa henne så vi fick ringa till Andreas bror som fick komma och hjälpa oss.
Sen när jag kom till dagis var Lilly ledsen, hon har varit ledsen varje dag den här veckan. Jävla skit. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill inte att hon ska behöva vara ledsen när hon är där och jag kan inte ha henne hemma heller när jag pluggar för då blir ingenting gjort.. 

Ibland måste man ta en pause.

Jag har pluggat sen jag lämnade Lilly klockan nio. Så nu förtjänar jag en liten rast tycker jag och den ägnar jag åt er. 
Igår tappade jag rösten, det var mindre roligt. Jag fick skriva till Andreas på chatten för det gjorde för ont att prata och det lät inte så värst bra heller. Men efter en kopp te, två chokladpudding portioner och lite saft började rösten smyga sig tillbaka och halsen gjorde mindre ont. 
Men idag har jag en näsa som inte fungerar alls. Eller, jo det gör den väl. Men kanske lite för bra. Jag bara snorar och snorar och det rinner fan oavbrutet. Och om det inte gör det så är det totalt stopp så då kan jag inte andas istället. 

En sån där bra dag

Allt har liksom funkat idag. 
Morgonen var bra lämningen gick bra,  pluggandet gick bra,  hämtningen gick bra även fast det spöregnade och de sa att Lilly hade varit jätteledsen idag,  hon som aldrig någonsin är ledsen på förskolan. 
Vi byggde en lång tunnel av två korta,  vi byggde med duplo och degade med play doh. Vi slängde i tvätt i maskinen,  var ute med farmors hundar och degade lite mer. 
Sen lagade jag mat och Lilly åt macka, helt tyst och koncentrerad satt hon där på min stol och såg nöjd ut medan jag lagade mat. Sen kom pappan hem och vi åt den fantastiskt goda mat jag lagat. Och nu är det såhär,  jag är inte så jättebra på att laga mat. Oftast är det pappan som lagar mat och jag bara  äter. Men idag jobbade pappan över och jag var hungrig så jag hade inte så mycket val. Och maten blev fantastisk. Så klapp på axeln till mig. 
Nu badar barnet,  jag sitter på toastolen, pappan städar det som jag inte hunnit städa. 
Ja,  den här dagen har varit en sån där dag man inte kan klaga på helt enkelt.