Hallå i stugan

Idag var första dagen på ungefär tre veckor Lilly skulle få vara på förskolan. 
Ni kan ju tänka er hur det gick...
Hon blev ledsen ungefär när vi kom in i hallen och när fröknarna hälsade på henne blev det värre. 
Men hon var bara ledsen i ungefär två minuter och sen var det bra igen, så det kändes skönt. 
Men hon skulle ju bara vara där till efter lunch så när klockan var tolv var jag där igen för att hämta henne. Då låg hon och sov i vagnen fast jag hade sagt att de inte behövde lägga henne och när jag kom in på förskolan satt de andra och åt. Då hade alltså Lilly redan efter en timme pekat på vagnen så när de lagt henne hade hon somnat. 
Sen fortsatte hon och sov i vagnen 30 minuter till efter vi hade kommit hem. Vi åt inte lunch förrän vid ett och hon åt som en häst. Sen har vi plockat med tvätt och disk och för en stund sedan blev hon hur trött som helst så jag fick lägga henne igen. Hon måste ju ha någon tillväxtperiod eller något. 
 
I helgen var vi i Säfsen och hejade på Andreas som tävlade i Mud and snow, en fyrhjulingstävling alltså.
Eller det var tre tävlingar uppdelat på två dagar och han kom fyra i SM. Så det var riktigt spännande med alla race. Och stolt blev jag oxå eftersom det här var hans första tävlingar någonsin! 
Det var även sjukt fint väder så jag satt och solade när Lilly sov och ena tävlingen var så högt upp i backen att jag inte kunde gå dit.
 
 

När det enda man tänker är "FAAAAN"

I helgen, innan vi skulle åka till pappas landställe så började det lukta så konstigt i hallen. Jag sprang in i tvättstugan och döm av min förvåning när jag bara såg massa rök i tvättmaskinen. Jag skrek på Andreas som kom ner så slog i av strömmen, tömte maskin på vatten och slet ut det som låg där i. 
Bakom mig på golvet och i tvättunnan låg det FÖR mycket smutsiga kläder. 
FAAAAN FAAN FAN FAN FAAAAAAAAAN !!! Skrek jag i mitt huvud. För just den här månaden måste jag lämna in bilen för att framrutan ska bytas, 1700 spänn. Plus att vi har bytt en bromsslang och så ska den ombesiktas. OCH sen är det skatten på bilen som ska in också, på ytterligare 1700 spänn. 
FAN FAN FAN FAN !! 
Men så tänkte jag att " ja vad fan, de har ju klarat sig i hundratals år med att handtvätta. Så då får väl jag oxå göra det. Eller åka till någon annan och tvätta. "
Men sen, sen visade det sig i förrgår att vi känner en person som har en tvättmaskin som denna någon vill bli av med. Och inte nog med det, denna någon hade även en torktumlare. Alltså, nu är lyckan total och i mitt huvud låter det endast JIPPI FYFAN VAD BRA ! 
 
Så jag slipper handtvätta och vi kan ha rena kläder på oss och slippa återanvända dem. 
Något lycklig tjej, ja en aning bara ! 
 
Jag var lagom halvsovande imorse när Lilly tyckte att jag skulle ha halsbandet såhär. Och så skallade hon min näsa. Men den överlevde och så även jag. 
 

Cookie, det finns ingen som du

 
 
Den här texten kommer alltid få mig att tänka på dig, på oss. På det galna livet vi levde. En sak som bara du och jag kommer förstå. Har aldrig skrattat så mycket som under den tiden. Och aldrig varit så bakis, någonsin. 
Du och jag Cookie. 
 
"Grab somebody sexy tell 'em, hey!
Give me everything tonight
Give me everything tonight
Give me everything tonight
Give me everything tonight"