Måndag igen

Min lilla pruttgroda sov till halv tio.
Då hade jag vaknat och somnat om tre gånger redan. 
Jag gav henne lite frukost och så gick vi upp till förskolan. 
Jag lämnade henne för mindre än tre timmar sen och jag saknar henne så att det gör ont, redan. 
Det måste bero på att vi har varit med varandra så mycket senaste veckorna eftersom vi varit sjuka. 
Men jag var tvungen att plugga idag och hon har det så bra på förskolan så det var väldigt bra för oss båda att ingen av oss är sjuka fortfarande. 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder och springa upp och hämta mitt monster som blir två år om mindre än 2 veckor. Sjukt hur fort tiden går. 
 

Det ekar över hela staden

Jag sitter i soffan i mjukisbyxor och fintröja. Fantastisk kombination om ni frågar mig. 
Jag har nämligen sminkat mig färdigt och drog på mig en lite finare tröja för att välja vad jag ska ha på mig idag när vi ska på kalas. Sen tyckte jag att den passade så bra så jag orkade inte dra av mig den än. 
Men eftersom jag är så fantastiskt bra på att spilla ner mig precis innan jag ska iväg på saker så vågar jag inte dra på mig jeansen som jag tänkt ha, det känns lite som att leka med elden faktiskt. 
 
Ungarna är hur lugna som helst, en kollar på film, en leker med lego och en med dockor. Ingen pratar med oss och jag myser med två hundar och en katt medan jag skriver det här. Ibland pratar jag lite med Andreas som sitter med sin telefon och alla väntar mest på att tiden ska gå. 
 
Ibland när vi har haft mycket att göra en helg är jag helt förstörd på söndagen för att jag inte hunnit vara hemma någonting. Men nu, när vi knappt har något planerat den här helgen är jag nästan lite förstörd för det känns som att vi kommer ha så himla tråkigt. 
Eller, visst har vi saker inplanerade men inte i närheten av så mycket som vi brukar ha. 
 
 

Det här med att vara sjuk

Ja, jag börjar bli less. Ganska mycket less faktiskt.
Lilly skrek typ hela natten, utan att förklara vad som var fel. Hon somnade om och vaknade typ en timme senare och skrek. Jag känner mig inte ens mänsklig idag. Lägg då på lite täppt näsa, rinnsnuva och migrän. 
Och sen en unge som skriker så fort hon inte får uppmärksamhet från hela familjen samtidigt. 
Jag lät henne sova från klockan 10 till 13:30 idag. Tänkte att hon kanske skulle vara mindre gnällig då. Men icke sa nicke. Maja och Elsa kom hem från skolan och ungen låter mer än hon gjorde under hela natten. För alla ska helst vara i samma rum och alla ska titta på henne, ingen får göra någonting annat. 
 
Det skulle vara så skönt att typ åka ut i skogen och bo i en stuga där någon klappar mig på huvudet och säger hur synd det är om mig. Och sen masserar mina fötter och matar mig med frukt. 
DET skulle jag behöva. 
Och så lite bra musik i bakgrunden och inte så mycke andra ljud än det.