Att gå på timme

Jag jobbar ju som timvikarie inom hemtjänsten.
Har inte jobbat sen i början på oktober och känt lite stress för det här med julklappshandlandet. 
Men så ringde dem igår och frågade om jag kunde jobba imorgon. SÅ skönt att hinna få in några fler timmar innan månaden tar slut. 
Och nyss ringde telefonen, då frågade de om jag kan jobba 9,5 timme på lördag. Så då blir det en bra start på Decemberlönen också. Känns ju hur bra som helst ! 
 
Fast det skulle helt ärligt vara ganska skönt att få ett heltidsjobb snart. Så man vet hur mycket pengar man får ut varje månad. Jag söker och söker och börjar bli galet trött på att aldrig någonsin få ett jobb. Men det är väl bara att bita ihop och fortsätta söka. 
Nu ska jag fortsätta med min städning jag håller på med. 
 

Det där återkommande momentet

Alltså, varje månad tänker man " åååh, nu finns det pengar på kontot igen" och varje jävla månad, tre dagar efter den tanken tänker man " jaha, så blir det nudlar igen då". Alltså, finns det nåt mer irriterande? 
Fyfan vad irriterande det är. Att varenda jävla öre ska gå till räkningar. Eller okej, riktigt så illa är det kanske inte. Men ÄNDÅ ! Och så har man ju de där månaderna då man av någon anledning får lite mer pengar. Så man blir lite extra lycklig. Så kollar man igenom räkningshögen och konstaterar att just den månaden kom både vatten och avfall och elräkningen. Så gick man plus minus noll igen. 
Bara jag som har det problemet? 

Åh herremingud.

Idag har inte varit någon kul dag. 
Lilly vaknade strax efter 5. Försökte roa henne så tyst som möjligt för att inte väcka Maja och Elsa och när vi gick upp vid 7 kom Maja och strax därefter Elsa. Sen har vi hållit igång hela dagen och Lilly har valt att knappt sova, vara på sitt tjurigaste humör och mest suttit på golvet och tjurat. Maja och Elsa har däremot hållt sig på sin i sitt rum och pysslat, tittat på film och bara kommit ut då och då. Deras mamma kom och hämtade dem runt två och sen dess har Lilly varit tjurigare än tjurigast... 
 
Nu klev Andreas nyss in genom dörren, så ska prata lite med honom.
Dessutom skriker Lilly inne i sin säng för att jag la henne där och tänkte att hon skulle vila lite. Men sovvägran var det ja..