Valborg

Jaha, så sitter man här, spiknykter. 
Rätt ovanligt faktiskt för att vara jag. Nu är det dock andra året i rad jag är nykter på valborg och så fortsätter det med all säkerhet då det är jag som är chaufför idag. Jag är yngst och har haft körkort kortast tid så då blir det väl så, eller? 
 
Nä men jag tycker att man inte ska bli redlös när man har en liten att ta hand om. Så det kanske blir ett glas vin eller en cider till maten men sen blir det vatten för tant Elin .. Hehe. 
 
Skål då, till alla er som festar idag ! 
 
 
Vi fixade iordning lite på balkongen idag. Blev mer än nöjd faktiskt ! 

Garderob säljes

Det är nåt allvarligt fel på min garderob. 
Kläder som satt som korvskinn för en månad sen passar nu äntligen bra. Men då sitter alla andra kläder som en sopsäck. Sen är de flesta tröjor för korta i midjan så då vill jag inte ha dem och byxorna kliar på benen, strumporna är som barnen säger - krångliga och underklädeslådan ekar på något mystiskt vis tom fast jag vet att hela tvättstugan är full av ren tvätt. Orken ligger någonstans i ån och skumpar och jag ska ta mig tid att fiska upp den, sen. 
Har även fått en inneboende finne bredvid näsan som gör ont och jag vill slå någon varje gång jag råkar vifta med näsan och finnen blir förbannad och jävlas. 
Jag har ständigt lock för öronen och ont i huvudet vilket leder till att jag mår illa som jag alltid gör när jag har huvudvärk. Är snorig men det kommer inget snor, är torr i hela ansiktet men ändå fet. 
 
Det är valborg. 
Och ett år sedan vi såg Lilly för första gången på UL. 
För ett år sedan släppte en stor sten i bröstet då jag inte känt bebisen sparka på två dagar och var helt övertygad om att det inte skulle bli något positivt besked på UL. Men det blev det. Och nu har jag världens gladaste unge som ska fira sin första Valborg.