Söndag

Andreas är ute och åker fyrhjuling med 11 andra personer. Jag och syrran ska klippa mig, baka kladdkakor och göra tacopaj. Ungarna ritar i sitt rum och är lugna och snälla och varken hörs eller märks. Lilly sover som en stock och därför passade jag på att hoppa in här en liten stund. 
Jag trodde klockan var närmare tolv och kände mig lite stressad och så visar det sig att klockan inte ens är 10. Stressen släppte rejält och jag känner mig lite lugn och sansad. 
 
Det är så kul att syrran är här för ingen har vår humor. Det är så skönt att ha någon som är precis som en själv här hemma och jag skrattar sällan så mycket som jag gör när hon är här. Att man har en personlig barnflicka gör inte saken sämre direkt, hehe ! 
 
 
 
Våra  tre små nyvakna troll igår. Det är så roligt för vissa säger " Gud vad Lilly är lik Elsa" och andra säger att hon är lik Maja. Vem tycker nu att hon är mest lik ? 
 

Soliga lördag

Solen skiner, ungarna är på bra humör och hela familjen sov till strax innan 9. 
Idag kommer min storasyster hit och ska vara här till på måndag ! Riktigt trevligt kommer det att bli ! Och inte nog med att hon alltid tar hand om Lilly när hon är här, hon ska även kapa av mig håret. Det ska bli kort också om jag har tur ! 
 
Ungarna ska köpa lego friends idag har de bestämt. De fick pengar igår av farfar och de ska spenderas på en gång, haha !