Världens bästa karl

Jag skulle ju till tandläkaren idag. 
Och det gick ju bra... Han sa helt plötsligt " jag kommer föreslå en rätt konstig behandling nu, men vi ska dra ut din övre visdomstand på vänster sida". 
DÄR drabbades jag av panik. Fyfan vad jobbigt det var. De där jävla bedövningsputorna gav mig lite flashbacks från förlossningen, fast ändå inte. Men ni förstår hur jag menar. Och så fick de ta om bedövningen för jag kände när han krafsade på mitt tandkött, men jag kände inte när han stack mig med sprutan. Väldigt märkligt... 
 
Men iallafalll, jag var en aning yr och mörbultad efter den där upplevelsen och så kom jag på att jag var tvungen att köpa mer välling för den tog slut klockan 5 imorse. Så jag fick åka in på Willys och jag fattade inte varför alla stirrade så jävligt på mig förrän jag kom in i bilen igen - det såg på allvar ut som någon hade stoppat en fralla i kinden på mig. 
 
Men så kom jag hem och mådde lite illa för allt blod jag svalt i bilen och sen en aning yr och mörbultad fortfarande. Så, jag ligger på soffan och Andreas lagar mat. Han är så bra på det där med att laga mat och det är ju tur för mig. För jag är ju inte bra på att laga mat och så kan jag ligga här och tycka synd om mig själv någon timme till... 
 
Det här inlägget skulle publicerats för en timme sen men fastnade på vägen.. Just so you know. 
 

Sista måndagen i månaden

Sitter i soffan med fötterna på bordet, datorn i knät och skolboken bredvid. Läser, skriver, läser, funderar, skriver, läser, funderar, läser, tänker, suddar, skriver. Och sen känner jag mig rätt nöjd. Läser igenom och känner mig missnöjd. Och så fortsätter det. Och så väntar jag på att Lilly ska vakna så att vi kan busa runt lite, öva på att gå och leka med saker man egentligen inte får leka med. För det är hennes bästa lek, att sno våra saker och sticka snabbare än blixten. 
 
Idag ska jag till tandläkaren. Känner redan nu hur plånboken kommer bli flera hundra lättare. Känns inte alls speciellt bra. Men jag måste gå dit, mina tänder tar fan död på mig tillochfrån. Och så är det över 2 år sedan jag var där och sist jag var hos tandläkaren sa hon "du har en visdomstand som eventuellt kommer växa snett och tycka på dina andra tänder så du måste gå på regelbundna kontroller". Och det har jag ju inte gjort.. 
 
Mitt busfrö igår. Alltså, jag tror inte det går att älska någon som jag älskar denna lilla dam. 
 

130929

Kalaset igår var verkligen jättetrevligt. Det var gott fika, trevliga människor, glada och trötta barn, glada och trötta föräldrar. Och så jag då. Stressad som ett as, kände mig mest svettig, lortig och ofräsch. Men vi kom dit, vi fikade och gav presenter och sen åkte vi hem och lagade mat. 
Jag låg som en förlamad på soffan hela kvällen och jag minns att jag tänkte att jag verkligen behövde kissa, sen kom Andreas och petade mig i magen och frågade om jag skulle gå och lägga mig. 
 
Vaknade 08:20 imorse, rätt utvilad faktiskt. Sen låg jag i sängen i ungefär 3 timmar och försökte plugga, skickade några mail och slappade. Förflyttade mig till soffan och låg där och pluggade tills nyss. 
Nu väntar vi på att maten ska bli klar, Maja och Elsa ritar och Lilly sitter bredvid och leker med några kritor. 
Sen ska vi åka hem till farmor en stund innan jag måste hem och plugga igen. För på torsdag avslutar jag min Specialpedagogik 1 kurs, och måndag nästa vecka börjar min psykiatri 1 kurs. 
 
21:17 igårkväll och inte en enda unge sov.