Öroninflammationkolla den här lilla sjukråttan :(
just nu ligger hon och snörvlar och fräser bredvid mig. Hostar gör hon oxå.
Själv funderar jag på HUR vi ska få i henne 10ml Kåvepenin TRE gånger om dagen.
Har försökt med medicinspruta, yoghurt, välling,mat och tillochmed Pepsi. japp, jag erkänner. Man vad fan gör man då?

Long time

Jag har tänkt på er massor, att jag ska uppdatera er. Men jag orkar inte skriva allt som hänt. Så jag gör såhär. 
 
Ja, och så var det ju så att jag och Hélena råkade liksom packa fel buss när vi skulle hem. Eller, vi packade fel redan på dagen så när vi skulle hem insåg vi att vår packning stod längst in, i fel buss. Men det löste sig, vi fick åka med den bussen istället för den gick ju också hem. Helt perfekt med andra ord. Förutom att vi satt som packade sillar för i den bussen vi egentligen skulle åka i fanns det huuur mycket plats som helst, det gjorde det INTE i den bussen vi fick åka med... 
Men hem kom vi iallafall. Haha.
 
På söndagen kände jag mig typ såhär. 
Men jag och ungarna fixade en canvastavla som de målade på med fingerfärg till Andreas och bakade kladdkaka eftersom han fyllde år igår. 
 
Och eftersom han fyllde år igår hade vi lite folk här, fikade lite och åt finmiddag idag istället för vi var inte så värst sugna på middag efter allt fika. 
Så idag käkade vi plankstek till middag. Riktigt gott faktiskt. 
Men nu ska jag slappna av ordentligt och vila, har försökt lägga Lilly i 1,5 timme. Andreas kom precis och tog över. 

Åh herregud vilket kaos

Igår när jag kom hem från öppna förskolan gick jag in i vardagsrummet med Lilly för det var bajs utanför toaletten. Jag antog att det var kattbajs och ville inte att hon skulle hitta det innan jag hade plockat bort det. Tar bort bajset, återvänder in i vardagsrummet och klär av henne ytterkläderna. När jag ska gå och hänga upp dem möter jag Sigrid, som inte bara är blöt utan dessutom smal... Och för er som inte visste det så har hon varit gravid. 
Jag drabbas självklart av panik när jag inser att hon sitter på golvet, smal och dessutom utan kattungar. 
Jag får ett hysteriskt utbrott, börjar nästan gråta och springer runt som en jävla idiot och letar kattungar. 
Tillslut ser jag att barnens dörr är öppen en aning så jag springer in där med Lilly hack i häl. Och där, uppe i Elsas säng ser jag en liiiiten blöt fläck. Jag lyfter lite försiktigt på täcket och ser en STOOOOR blodig och blöt fläck och tre små slemmiga kattungar <3 
 
Så det var bara att leta fram en skurhandske och flytta över alla kattungar och Sigrid i en låda och bära ut från barnens rum. Sen dess har jag endast hört " snutt snutt snutt pip pip snutt pip snutt snutt pip pip pip" här inne i vardagsrummet. Sigrid är förövrigt en helt fantastisk mamma och ni ska få lite bra bilder när hon lämnar sina bebisar för lite käk.