Att snabbspola flera dagar

Nu har det gått sådär himla lång tid igen. 
Jag visar upp lite kort från julledigheten ! :) 
Det var inte det lättaste att få till ett bra kort på alla bilder. Om Lilly blev skarp kollade de andra bort eller pillade med nåt. Enda bilden iallafall TVÅ kollade in i kameran var den här. Och Lilly satt still, så den fick agera julhälsning från mig i år ! 
Lilly orkade inte öppna alla paket på julafton så hon har fått öppna nåt varje dag. Här är när hon öppnar sitt emilhus på juldagen. 
 
Och det här är från igår. Vi skulle ha besök så jag tömde säcken paketen låg i och slängde in dem under granen. Sprang sedan snabbt in i köket och satte igång diskmaskinen. Kom tillbaka till det här. Hon hade öppnat tre av fem paket och höll på med sitt fjärde... Det var väl tur att paketen var till henne iallafall !! 
Kissemissarna har blivit mycket större och springer nu runt som galna här hemma. De tuggar på allt de ser och igår var det mina tår och räkningarna som var tuggobjekt. 
Jag fick världens finaste pyjamas av syrran i julklapp. Övervägde starkt att bo i den. Men så blev det inte. Däremot sover jag med den och går runt i den halva dagarna. Tar endast av mig den när jag MÅSTE lämna hemmet. 
Och så köpte jag en julklapp till mig själv i fredags. En liten uggla ! Har längde längtat efter att ha en uggla och nu är den min ! :D