Elsa Pälsa - Sexåringen

Idag fyller Elsa år - hela sex år! 
Dagen började med att Maja kom in halv sju och frågade om vi inte skulle gå upp. Det skulle vi, en kvart senare!! Måttligt glad blev jag då men Lilly var redan vaken och helt vild så det var bara att gå upp. Gick in och sjöng för Elsa som fick paket på sängen. 
Sen blev det frukost och jag körde Maja till skolan och hämtade upp lite pellets på vägen hem för det var nästan slut och Elsa ville duscha. Jag, Elsa och Lilly kollade på Frozen medan jag sorterade strumpor och sen städade vi lite. Åkte in till stan och besiktade bilen och Elsa frågade om vi var tvugna att göra det här varje år på hennes födelsedag när jag talade om att man måste göra det varje år. Men hon tyckte att det var ganska kul och så fick hon gå in under bilen också så då var lyckan gjord ;) 
Vi hämtade Maja på skolan och åkte och åt Elsas önskemat - pizza ! 
Handlade inför helgen och alla kalasfirandet som kommer vara.
 
Det bästa på hela dagen var lätt att Elsa lärde sig cykla utan stödhjul idag. Fy sjutton vad stolt hon är. Hon skulle nog fortfarande vara ute och cykla om hon fick... 
Men vi gick in tillslut och där väntade en ny överraskning till ungarna. Maja fyller ju år imorgon och vi bestämde att de skulle få en gemensam present redan idag. Nämligen - ett nytt rum! 
Vi har haft ett stort rum nere som stått tomt, eller det har varit vårat "förråd/slänga in allt som inte ska synas rum". Men nu har vi rensat ut allt, köpt lite nya bord och lagt in helt nya mattor där nere och nästa vecka ska säng och alla andra möbler flyttas ner men det har vi ju inte kunnat göra än eftersom de inte vetat om något. 
Men de blev väldigt glada iallafall och där inne låg det oxå paket. 
Sen blir det något paket imorgon oxå som också är likadana så det blir konstigt om en får ena dan och den andra dagen efter för då är det så självklart vad det är i paketet ! 
Farmor och Farbror Gabriel har varit här med presenter också och imorgon ska ungarna först på kalas hos grannen och sen kommer deras faster med familj hit! 
 
Och på söndag är det barnkalas. Så det är fullt upp den här helgen kan man säga. Haha.