Spontant

Vi har länge pratat om att köpa en ny bil.
Helst en 7 sits. Och nej, vi ska inte ha fler barn. Utan det är bara för att vi känner att det kan vara skönt att ha en lite större bil om man har någon kompis som vill åka med. Vi såg en fin bil i Västerås som vi åkte och tittade på igår. Det var bara det att det inte var en 7sits som det stod i annonsen, det var bara 5... Kändes ju helt fantastiskt att åka så långt för att inse att bilen vi var ute efter inte ens fanns.
Så vi fortsatte leta hela kvällen och idag efter jobbet åkte vi, till Falun. Men vi blev inte helt nöjda där heller och åkte hem med hoppet sotat och tänkte att vi aldrig skulle hitta en bil. Vi åkte in på en firma på vägen hem och där hittade vi en bil. Dock inte en 7sits, inte ens en lika stor som Saaben som vi hade. Men fin som snus var den och jag älskar den. Sen att vi fick betydligt mer pengar för Saaben än någon annan firma hade erbjudit gjorde valet ännu mer självklart. Så vi slog till och är helnöjda.  
Vart ju liksom lite spontat att gå från att vilja ha en 7sits till att komma hem med en mindre bil än vi hade. Men den känns rymligare än den förra, även om den inte är det. Och Lilly sitter som en kung där bak och jag har ändå bra plats för benen. Lycka  !
Inte nog med det, eftersom barnstolen sitter monterad i den är det jag som får äran att köra den till och från jobbet både imorgon och på torsdag.