Fredag hela veckan lång

Det spöregnar.
Lilly sover.
Hunden sover.
Katterna är ute.
Och jag sitter här. 
Jag har tagit det lugnt i soffan halva dan eftersom vi inte hade någon bra morgon imorse med en arg unge som vaknade klockan sex, plus att jag jobbar ikväll. Så, då har man rätt att sitta i soffan och göra ingenting när barnet sover. 
Dock har jag även plockat lite här hemma, icke så avancerat. Mest bara för att det ska se bättre ut när Andreas kommer hem än det gjorde när jag åkte imorse. Lite lurig får man faktiskt vara, eller hur? 
 
Jag kan inte påstå att jag ser fram emot att gå ut genom dörren om ungefär en timme. Jag hade tänkt att vi skulle gå upp till dagis och sen skulle jag gå hem och hämta bilen för att åka till jobbet, men det känns som att jag tar bilen på en gång istället. 
 
Jag har även varit duktig och gjort dagis schemat för hösten idag. 
Det blev i snitt 23 timmar i veckan, tycker det känns helt okej. 
Hon kommer säkert få vara hemma någon dag då och då också när jag har lite mindre i skolan. Och så kanske hon får vara där lite mer vissa dagar om jag jobbar, men om man går efter grundschemat blir det inte många timmar och det är huvudsaken. 
 
Igår hämtade jag ungarna direkt de slutade skolan, fast först var vi i parken med några vänner och käkade lite lunch. Men sen hämtade jag stora barnen för en shoppningrunda. Det blev mycket kläder och varsinn leksak till stora tjejerna. Lillys shopping får vänta till helgen när jag och mamma ska ta oss en runda på stan. Det råkar nämligen vara så att även den här mamman behöver lite nya kläder. Det är hål i typ alla mina linnen och det känns sådär roligt eftersom jag har linnen typ JÄMT.
 
Pappan mötte upp oss på leksaksaffären igår och så blev det pizza till middag. Så mycket för vårt nya nyttiga liv som jag har pratat så stolt om. Haha. Blir en nyttig helg.