Hem ljuva hem

Sent igår kom vi hem från vår semester. Vi har spenderat en vecka på Öland, i tält. 
Den här veckan har gått så sjukt fort och jag trodde aldrig att vi skulle överleva en hel vecka i ett tält. 
Typ alla vi känner var sjukt skeptiska till det här och kom med alla möjliga kommentarer och sa att vi skulle frysa ihjäl och ha panik bland alla djur. Och jag måste väl erkänna att när Andreas sa att han ville tälta var jag inte direkt med på noterna, milt sagt.
Jag blev ungefär galen och svor och kallade honom massa saker. Såg inte ett dugg fram emot att sova i tält med en bebis och tre barn men Andreas gjorde det han är bäst på och övertalade mig - och tur var väl det för jag har både bott i stugor och husvagnar men jag har aldrig haft det så bekvämt som i tältet. Och jag har endast sett en liten spindel och tre mygg inne i tältet men vem har inte sett det i en stuga någongång? Eller hemma i sitt eget hus för den delen? Alla som har en tvättstuga vet vilka äckligt stora spindlar det finns där nere i mörkret, ryser bara jag tänker på det.. 
 
Men vi trotsade både mig och alla andras tvivel och 
har verkligen haft den bästa semestern någonsin, även fast Agnes vaknade mellan 05:00 och 05:50 varje dag. Vi turades om att gå upp med henne, eller alltså vi hade bestämt att vi skulle turas om men efter andra dagen när jag gick upp med henne sa jag till Andreas varje kväll "imorgon tar väl du Agnes?" och det gjorde han, hehe. 
Vi hade fantastiskt väder, vi badade, solade, lagade mat på stormkök, åt god mat på restauranger och umgicks med två andra familjer som vi känner som var där. Ungarna lekte i lekparkerna, gick på minidiscon, plockade snäckor på stranden, badade i poolen, åkte vattenrutschkanor och träffade nya vänner.
Men även om vi hade fantastiskt väder måste jag erkänna att det var SÅ FÖRBANNAT skönt att sova i sin egen säng i natt. Lite skönt var det även att sitta på toa med öppen dörr, duscha och gå runt i handduk halva förmiddagen och att kunna prata högt om vad som helst utan att vara orolig över att grannarna skulle höra. 
Men, bara så ni vet måste jag ju berätta att vi inte bodde i ett litet kupoltält utan i ett riktigt stort tält. Så stort att minst 10 olika personer kom och frågade vad vi hade för tält, några ville kolla in i tältet och även dom som bodde i stugor kom och pratade och berömde tältet.
 
När vi packat ur bilen och laddat upp bilderna på datorn ska jag bjuda på några bilder. Men än så länge får ni nöja er med en produktbild på tältet och lite instagrambilder.