...

Den här veckan har gått så fort att jag inte ens hann med själv. Det är redan torsdag och imorgon väntar jobb. På måndag kommer stora tjejerna hit och förengångsskull känns det som att de åkte igår. I vanliga fall brukar veckorna utan stora barnen gå såååå långsamt men den här gången har det gått riktigt fort, skönt ! 
När vi lämnade stora tjejerna i måndags blev Lilly helt förstörd och förstod inte alls varför de inte satte sig i bilen med oss. Det ska bli så skönt när hon accepterar att de åker en vecka och kommer tillbaka igen. 
För nu är hon ledsen när de kommer, sen frågar hon efter dem varje dag även om hon själv svara " Maja mamma, Elsa mamma ".  Men sen blir hon så glad när de kommer igen att hon står vid trappan och hoppar och skriker av lycka och glädje. 
 
Förutom att veckan har gått snabbt har det kommit snö och snön håller redan på och försvinner. Så jävla skittråkigt. Men är glad att vi var lediga igår så att vi iallafall hann leka en liten stund ute i snön innan den försvann igen...