Helt jävla färdig

Ja, idag har vi varit i Borlänge halva dagen. 
Vi gick upp imorse och käkade lite frukost innan vi klädde på oss, flyttade Lillys bilbarnstol, packade in alla barn i bilen och åkte mot Borlänge. Anledningen till att vi åkte dit var för att köpa en ny vagn till Lilly. Jag sålde den ena igår och har känt länge att vi behöver en annan, bättre vagn. Så nu har vi införskaffat det !
Det blev en helt fantastiskt fin Emmaljunga scooter. Lilly ville hoppa i vagnen på en gång, så det fick hon. 
Sen var hon betydligt mer nöjd än hon var i den förra även om hon gärna ville springa runt efter Maja och Elsa när de gick bredvid. Stora tjejerna köpte varsinn ny bikini och lite pyssel. 
Sen åkte vi hemmåt och handlade mat på vägen, åkte hem och lagade lite mat, lekte en stund ute på studsmattan och gungade innan vi åkte hem till farmor. Var hundra år och en evighet sedan vi var där så vi köpte med oss lite glass och fikade i någon timme. Maja och Phoebe valde att stanna kvar över natten så när vi kom hem la vi Lilly innan vi andra hade fredagsmys. 
Nu sitter vi och slötittar på en film innan det blir dags att sova för imorgon är det ju karneval hela dagen som gäller. 
 
 
 
Fick så fina blommor av Elsa idag när vi var hemma hos farmor !